top of page

Het huis
 

De Vlier 14 is een recent gerenoveerd charmant vrijstaand vakantiehuis gelegen in Nieuwvliet-Bad/Zeeuws Vlaanderen. Het huis ligt direct achter de duinen en is geschikt voor 4-6 personen.

Het chalet is vrijstaand en ligt op een perceel van ruim 450m2 en heeft 3 slaapkamers, een zeer ruime woonkamer met keuken en een mooie badkamer met inloopdouche en ligbad. Je loopt binnen enkele minuten naar het schone en brede strand en het natuurgebied de ‘Verdronken Zwarte Polder’. Over de dijk fiets je zo naar Cadzand of Breskens (waar je ook de veerboot kunt nemen naar Vlissingen/Walcheren).

2E788673-0100-4D1A-8C90-A14B821262A9.jpeg
IMG-20230314-WA0001_edited.jpg

Het huis en zijn omgeving

Ons huis ligt op een sfeervol en groen parkje met 25 huisjes. Aansluitend ligt het grotere recreatiepark van ‘de Roompot’ dat beschikt over een binnenzwembad, een supermarkt met o.a. verse broodjes, een restaurant en een binnenspeeltuin voor de kleintjes. Daar kan men ook (elektrische) fietsen huren.

 

De gezellige strandtenten geven het verblijf aan zee een extra dimensie. Alle strandtenten zijn in de afgelopen jaren totaal vernieuwd en liggen op een onderlinge afstand van ongeveer een kwartier lopen, of je nu richting Cadzand loopt, of richting Breskens.

 

Op rij-fietsafstand liggen de bekende Zeeuwse plaatsjes Cadzand en Sluis. Gezellige straatjes om doorheen te banjeren, te winkelen, een terrasje te pikken of te eten in een van de vele restaurantjes. Oostburg (maar ook Breskens) is het perfecte stadje om boodschappen te doen.

Wat verder, maar nog goed bereikbaar, zijn de oude en levendige stad Brugge en het mondaine Knokke te vinden. 

 

Ons huis aan de Vlier 14 is een heerlijke plek om uit te waaien en te onthaasten, zandkastelen te bouwen, haaientanden te zoeken en erop uit te trekken voor stevige strandwandelingen en/of fietstochten en om Zeeuwse en Vlaamse stadjes/dorpjes te bezoeken.

bottom of page